Vloerverwarming

Vloerverwarming Thermcomfort


Energie besparen en gasverbruik verlagen is belangrijk, niet alleen met het oog op de toekomst maar ook voor uw portemonnee. Efficiënte en meer duurzame verwarming helpt daar bij en vloerverwarming is dan de logische keuze.

Als vloerverwarmingsspecialist kunnen wij voor alle typen woningen de aanleg en installatie verzorgen. Of het nu gaat om nieuwe betonvloer of een houten ondergrond: voor alles hebben wij een voor u passend systeem. En met keuze voor vloerverwarming heeft u nog steeds een ruime keuze in de afwerking van de vloer: tegels, PVC, laminaat of parket, het kan allemaal. En afhankelijk van uw warmtebron, kan het systeem op warme zomerdagen ook dienen als vloerkoeling.

Vloerverwarming laten plaatsen


Heijkoop Installatietechniek is uw installateur voor het adviseren, monteren en aansluiten van uw vloerverwarmingsinstallatie. Wij plaatsen voornamelijk vloerverwarming van het merk Thermcomfort. Wilt u weten wat de beste optie is rekening houdend met uw situatie? Laat u informeren door Heijkoop Installatietechniek. Vloerverwarming is één van de meest comfortabele manieren van verwarmen. Echter zijn er meer voordelen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.


  • Meer dan 18 jaar ervaring.
  • Vakkundige installatiemonteurs.
  • Kleine organisatie dus korte lijnen.
ONDERHOUD & SERVICE

Volledige ontzorging

Bij Heijkoop Installatietechniek vinden we het belangrijk om 100% achter onze producten en werkzaamheden te staan. Daarom werken we uitsluitend met A klasse (verwerkings) producten zodat we zekerheid kunnen bieden.


Service, kwaliteit en kennis


Onderhoud en service

Afnemers van Heijkoop Installatietechniek kunnen niet alleen terecht voor onderhoudswerkzaamheden maar ook het plaatsen van een nieuwe cv of warmtepomp installatie. Tevens kunnen wij zorgdragen voor gas, water en sanitaire installaties, dakbedekking en zinkwerkzaamheden. Duurzame energie speelt een steeds belangrijkere rol, onder andere warmtepompen.

Kwaliteit

Niet alleen in onze dienstverlening staan we voor kwaliteit, maar ook onze producten zijn afkomstig uit zeer gerenommeerde fabrieken. Het allerbeste materiaal voor een redelijke prijs, zorgt voor een installatie waar u vele jaren plezier aan zult beleven. Onze medewerkers kunnen de producten correct en deskundig voor u installeren.

Technische kennis

Installaties zijn de afgelopen jaren steeds complexer geworden. Door geavanceerde elektronica zijn er energiezuinige apparaten op de markt gekomen. Deze ontwikkeling vraagt de nodige aandacht van de cv installateur, die wij als installatiebedrijf graag geven.

Productkeuze

Het assortiment wat wij u kunnen bieden is enorm uitgebreid. Wij zijn ervan overtuigd dat er zeker door u een keuze gemaakt kan worden. In allerlei prijsklassen, uitvoeringen, kleuren en merken presenteren wij aan u kwalitatief hoogstaande producten met goede garantievoorzieningen.

Wij zijn een installatiebedrijf met hoofdactiviteiten en specialisme in:

» Centrale verwarming
» Vloerverwarming
» Design radiatoren
» Zinkwerkzaamheden
» Bitumineuze dakbedekking
» Ventilatie
» Sanitair
» Duurzame energiesystemen
» Watertechnische installaties
» Gastechnische installaties
» Waterontharders
» Service

OFFERTE