Warmtepomp

Grondgebonden warmtepomp Alpha Innotec


Heijkoop Installatietechniek is ook gespecialiseerd in het plaatsen van grondgebonden warmtepompen van het merk Alpha Innotec.

Het alpha innotec productenprogramma omvat innovatieve en energiezuinige totaaloplossingen op het gebied van brine/water en lucht/water warmtepompen. Met een breed assortiment voor iedere toepassing, iedere objectgrootte en iedere gestelde eis neemt u de beslissing voor de aanschaf van een kwaliteitsproduct, dat volledig aan uw behoeften voldoet.

Warmtepomp installatie


Heijkoop Installatietechniek adviseert, levert en monteert warmtepompen van het merk Daikin. Daikin warmtepompen staan bekend door hun professionele technieken, energiezuinige toepassingen en passen in vrijwel elke nieuwbouw-situatie.

Lucht/lucht warmtepompen, oftwel airconditioningsystemen, koelen en verwarmen uw woning met energie uit de lucht en slechts 20% elektriciteit - een uitzonderlijk energie-efficiënte manier om het hele jaar door de perfecte temperatuur te bereiken.

Daikin warmtepomp plaatsen


Heijkoop Installatietechniek uit Oude-Tonge is uw installateur voor het adviseren, monteren en aansluiten van uw warmtepomp. Wij plaatsen voornamelijk Daikin warmtepompen. Wilt u weten wat de beste optie is rekening houdend met uw situatie? Laat u informeren door Heijkoop Installatietechniek.


  • Meer dan 18 jaar ervaring.
  • Vakkundige installatiemonteurs.
  • Kleine organisatie dus korte lijnen.
ONDERHOUD & SERVICE

Volledige ontzorging

Bij Heijkoop Installatietechniek vinden we het belangrijk om 100% achter onze producten en werkzaamheden te staan. Daarom werken we uitsluitend met A klasse (verwerkings) producten zodat we zekerheid kunnen bieden.


Foto's van opstellingen in aanbouw

Nathan Brine/water warmtepompen

Brine/water warmtepompen maken gebruik van aardwarmte voor duurzame verwarming, warmtapwaterbereiding en koeling. Via een bodemwarmtewisselaar wordt de opgeslagen energie uit de aardbodem onttrokken en ingezet voor een constant en comfortabel woon- of werkklimaat.

Service, kwaliteit en kennis


Onderhoud en service

Afnemers van Heijkoop Installatietechniek kunnen niet alleen terecht voor onderhoudswerkzaamheden maar ook het plaatsen van een nieuwe cv of warmtepomp installatie. Tevens kunnen wij zorgdragen voor gas, water en sanitaire installaties, dakbedekking en zinkwerkzaamheden. Duurzame energie speelt een steeds belangrijkere rol, onder andere warmtepompen.

Kwaliteit

Niet alleen in onze dienstverlening staan we voor kwaliteit, maar ook onze producten zijn afkomstig uit zeer gerenommeerde fabrieken. Het allerbeste materiaal voor een redelijke prijs, zorgt voor een installatie waar u vele jaren plezier aan zult beleven. Onze medewerkers kunnen de producten correct en deskundig voor u installeren.

Technische kennis

Installaties zijn de afgelopen jaren steeds complexer geworden. Door geavanceerde elektronica zijn er energiezuinige apparaten op de markt gekomen. Deze ontwikkeling vraagt de nodige aandacht van de cv installateur, die wij als installatiebedrijf graag geven.

Productkeuze

Het assortiment wat wij u kunnen bieden is enorm uitgebreid. Wij zijn ervan overtuigd dat er zeker door u een keuze gemaakt kan worden. In allerlei prijsklassen, uitvoeringen, kleuren en merken presenteren wij aan u kwalitatief hoogstaande producten met goede garantievoorzieningen.

Wij zijn een installatiebedrijf met hoofdactiviteiten en specialisme in:

» Centrale verwarming
» Vloerverwarming
» Design radiatoren
» Zinkwerkzaamheden
» Bitumineuze dakbedekking
» Ventilatie
» Sanitair
» Duurzame energiesystemen
» Watertechnische installaties
» Gastechnische installaties
» Waterontharders
» Service

OFFERTE